About us

Sofia de Graaf

Mijn visie

Mijn hartstocht reist en het idee van een online reisrugzak met het vrije, gemakkelijke en snelle reis boeken. Deze website is een reisrugzak voor een reiziger. Ik ben ook geinteresseerd in het ontwerp en de bouw van rugzak zoals voorwerpen. Mijn hoop is dat ik u kan helpen naar andere landen en bezoekplaatsen reizen u niet ooit vernomen. U kunt me op Facebook en op Twitter vinden. Voel vrij om me te laten vallen een lijn.

U kunt de volgende verbindingen gebruiken om meer over de verleende producten en de diensten te leren. U kunt me ook contacteren als u om het even welke vragen, commentaren of commentaren over deze blog hebt: Facebook - tjilpen Mijn reisrugzak zal in twee grootte beschikbaar zijn: Middelgroot en Groot. Alle grootte is handcrafted door me. U kunt andere grote producten als ook vinden: de reiszakken, reispakken, reiszakken doet en meer in zakken. De reisrugzak is een stuk van modern art. Het heeft met zachte stoffen gemaakt, zodat kunt u het om het even welk weer overal en in dragen.

Mijn motto is „liet niet de koffer u neer worden.“ Mijn eerste rugzak was een koffer en ik was vrij teleurgesteld door hoe zwaar het was, alhoewel het zijn werk deed. Het is mijn huidige favoriete zak en mijn doel voor de toekomst is lichtste en draagbaarste te bouwen. Ik wil een rugzak die zich binnen en niet omvangrijk duurzaam, comfortabel, gemakkelijk is te bewegen. Mijn volgende favoriete zak is de Peddelsrugzak, die nog in mijn koffer is maar ik gebruikt het op een dagelijkse basis. Mijn huidige rugzak wordt gemaakt van een canvas en er is daar geen ruimte voor om het even wat in. De stof steunt om het even wat niet en het is een beetje van een pijn te krijgen in en uit. Ik heb altijd een betere zak met een comfortabelere en lichtgewichtstof willen bouwen, zodat besliste ik het maken van één van mijn te onderzoeken.

In 2016, werd ik geïnterviewd door de Reis toon met mijn favoriete zak voor backpackers.

In 2017, ging ik met mijn beste vriend en ik besliste over een zak voor een backpackersreis. Ik had nooit het vernomen vóór maar het scheen een goede keus voor mijn begroting. Zo, begon ik om de nieuwe beschikbare mogelijkheden te onderzoeken. Na een paar weken ging ik op mijn eerste reis, en het was een grote ervaring om op een lange reis te zijn, die in een open en gemakkelijk te gebruiken zak met het comfortabelste materiaal voor het reizen reist. Het kan een goede ervaring zijn om met andere backpackers evenals backpackers naar reis met u te reizen en het voor u comfortabeler te maken. Na drie jaar van reis, kom ik nog wat te weten de beste reiszak voor backpackers en ook voor reis aan andere landen is.

Ik was geboren in Nederland en groeide in Amsterdam. Ik ben een reis blogger voor de laatste 10 jaar. Ik houd van reizend naar plaatsen als Bali, Borneo, Thailand, Nieuw Zeeland, Thailand, Indonesië en veel meer! Ik begon deze blog als persoonlijke blog toen ik aan Nederland kwam. Ik besliste mijn ervaringen met u te delen allen en te proberen om mijn redenen en redenen te verklaren waarom ik verkies om reiszakken te kopen.

U zou niet door mijn tijd moeten worden verward aangezien ik slechts 26 jaar oud maar nog heb een avontuurlijke geest ben en altijd bereid ergens nieuw ben te gaan. Ik ben een regelmatige blogger voor de laatste 2 jaar en ik begon deze plaats in 2015. Als u van mijn inhoud geniet en wilt zien voel vrij om referentie meer gelieve deze pagina en terug regelmatig aan het te komen. Ik zou ook van houden te horen uw over mijn inhoud terugkoppel, gelieve te aarzelen niet om me via e-mail of mijn blog te contacteren.

Jongeren

Toen ik school beëindigde die ik heb beslist om naar Nieuw Zeeland te reizen. Ik werd opgewekt over het weggaan van mijn comfortstreek en het reizen. Mijn hoofddoel was plaatsen te bezoeken die ik nooit had bezocht vóór of meer over Nieuw Zeeland te leren. Toen ik in Auckland landde, Nieuw Zeeland had ik een harde tijd vindend een logies. Ik vond definitief een huis met een tuin en een andere punten ik zocht.

Ik ontdekte snel een klein park dat ik foto's van mijn rugzak kon overnemen en dat zou me toestaan om nota's voor mijn volgende reis te maken. Zo begon ik met een reis door Nieuw Zeeland in een rugzak. Ik ging een grote nieuwe plaats zien ik nooit ben geweest vóór en de hele tijd, werd ik meer en meer opgewekt over opnieuw het reizen. Mijn volgende reis was het het Noordeneiland Nieuw Zeeland, dat ongeveer 200 mijlen van Auckland is.