De vereniging

De Winkeliersvereniging Keizerstraat behartigt de belangen van de winkeliers in de Keizerstraat. De winkeliersvereniging wil met activiteiten de Keizerstraat aantrekkelijker maken voor winkelend publiek, en vooral ook recreanten. Allemaal onder het nieuwe motto: maak van de Keizerstraat een aantrekkelijk en vooral gezellig Historisch Winkelhart. Deze uitdagingen verdienen de inzet en eenheid van alle ondernemers en bewoners en ook daar zet de winkeliersvereniging zich voor in.

De ondernemingsraad bestaat uit:

Ed Freek – voorzitter (Het Hofje van Noman)
Merrill van Stein – penningmeester (YMCA)
Gitta Bakker – secretaris (Boekhandel Scheveningen)
Ron Schaap – algemeen lid (Bonny&Clyde mode)
Steven Rozenboom – algemeen lid (Eetcafé de Maatschappij)
Fatma Sonmezdag – boekhouding (Lighthouse-aa)

Adres:
Keizerstraat 131
2584BD Scheveningen
KvK nummer 27354356

Bijeenkomsten worden regelmatig gehouden in het Eetcafé de Maatschappij.

Heeft u een opmerking een agenda punt of een vraag aan de ondernemingsraad dan kunt u zich richten aan de voorzitten door middel van het formulier hier in te vullen.

Ontwerp & realisatie

Deze website werd ontworpen en gerealiseerd door Bram Roos. Bent u geïnteresseerd in zijn werk of heeft zelf een website nodig dan kunt u contact met hem opnemen.