Disclaimer

Toegankelijkheid

Wij hebben alle moeite genomen deze website voor iedereen toegankelijk te maken. Deze website is responsive en werkt op alle media formaten. Mocht u desondanks toch problemen ondervinden met de werking en/of weergave van deze website of heeft u suggesties voor verbetering dan kunt u contact opnemen met de webmaster.

Browsers

Deze website is getest om optimaal te werken in alle moderne browsers waaronder IE9, IE10, IE11, Firefox, Safari, Opera, Chrome. Helaas ondersteund deze website geen IE8. Mocht u onverhoopt toch gebruik maken van IE8 dan adviseren wij u om uw browser te updaten.

Initiatief

De Keizerstraat website is een initiatief van de ondernemingsraad van ondernemingsvereniging de Keizerstraat.

Inhoud

Tekst en afbeelding zijn eigendom van de desbetreffende eigenaar, winkelier, fotograaf en mogen op geen enkele wijze gekopieerd of gereproduceerd te worden. Daar waar mogelijk werd de bron van informatie en beeldmateriaal vermeld. Mocht u toch beeld materiaal tegen komen dat in strijd is met uw copyright, verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. Wij zullen er dan zorg voor dragen dat het desbetreffende materiaal van de website wordt verwijderd.

Aan de inhoud en informatie van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Heeft u een inhoudelijke fout ontdekt dan kunt u contact opnemen met de webmaster.

Vermelding beeldmateriaal door Den Haag Marketing:

Uploaden beeldmateriaal Keizerstraat

Wij zijn u bijzonder dankbaar voor uw oude en bijzondere beelden van de Keizerstraat. U kunt op de pagina Toen & Nu uw beelden en video’s uploaden. Lees voor het uploaden de voorwaarden.

Ontwerp & realisatie

Deze website werd ontworpen en gerealiseerd door Bram Roos. Bent u geïnteresseerd in zijn werk of heeft zelf een website nodig dan kunt u contact met hem opnemen.

Start typing and press Enter to search